webpage

FŐOLDAL
- ÁRAJÁNLAT KÉRÉS - SZOLGÁLTATÁSOK - ELÉRHETŐSÉGEINK - REFERENCIÁK
     
 

Termékek // Műszaki leírás

Termék leírás
Ablakok
Bejárati ajtók
Ajtópanelek, díszüvegek
Erkély ajtók
Redőnyök
Szúnyoghálók

VEKA 70mm 5 kamra
VEKA 76mm 6 kamra
VEKA 82mm 7 kamra
HORIZONT PS® penta plus

Általánosságban

Ablak fogalommagyarázó
Ablakformák, Szinek, Funkciók

Hőszigetelt Üveg
Vasalat
Párkány-Könyöklő
Télikertek
Szellőzés
ISO_9001
 

VasalatROTO NT vasalat

 

 

 

A Roto NT a kor kihívásainak megfelelő vasalat.
A Roto Frank AG minden terméke megfelel a legújabb gyártási előírásoknak. A Roto Sil felületkezelési eljárás magába ötvözi a jelen összes ismeretét és a környezetvédelem összes elvárását a vasaltrendszerrel szemben, mindezt úgy, hogy a korrózióvédelem is kitűnő.

 

Ablak

 

 

Biztonság szisztematikus beépítése.
A betöréskor az ablakok és erkélyajtók kedvelt utak a házba vagy a lakásba. A betörés elleni biztonság mindig is egyike volt a legfontosabb céljainknak, mely magas konstruktív biztonságban fejeződik ki.
A bukó-nyíló rendszer már az alapverzióban is magas biztonságot nyújt. A szárny alsó peremén gombafejes rögzítő csap található, mely a bukócsapágyba zár.
A Roto NT kényelmesen működtethető és elektronikus vezérlési és biztonsági elemek alkalmazását is lehetővé teszi.

 

Vasalat

Vasalat
 

 

 

A rögzítő csap
Beállítás, rögzítés és biztonság egyetlen alkatrészben. Optimalizált mozgás és könnyű állíthatóság jellemzi mindhárom változatot. A megegyező csavar pozíció lehetővé teszi a standard záró darabok biztonsági záró darabra történő egyszerű és gyors cseréjét (13 mm-es vasalatközepű rendszerek esetén).

Olló
Az átfogó kényelmi tartozékok egyik példája az ollóknál integrált huzatbiztosító. Az ablakszárnyat bukó helyzetben megtartja. Nem okoz gondot többet a huzat által becsapódó ablak. Ezen felül a bukó rés 80 és 140 mm -re állítható.

 

Zárható ablakkilincs
Megakadályozza az ablakvasalat kívülről történő mozgatását. Előnyös kiegészítő minden biztonsági osztályban

Mindhárom biztonsági osztálynak megfelel.
Az aktuális biztonsági szabvány DIN V ENV 1627-1630 új követelményeket állít a vasalatok számára. A Roto NT sikeresen veszi az akadályokat- mindhárom biztonsági osztályban.

 

Kilincs

vasalat vasalat

Hibásműködtetés gátló
Szárnyrávezető segítségével a szárny mindig ugyanazon a szinten áll, megakadályozva ezzel a szárny kilincs felöli oldalának lelógását. Ezen felül megakadályozza az ablak véletlen hibás működtetését. Mindezek a vasalat állandó működési biztonságát szavatolják.

Résszellőztető
A Roto NT újonnan kifejlesztett résszellőztetője egyetlen egy tokrészből áll, melyet utólag is bármikor felszerelhetünk. A szárnyalkatrészek munkaigényes cseréjére nincs szükség, a résszellőztetőt egyszerűen a sarokváltó záró darabja mellé kell szerelni.

 

vasalat

 

A záró csap változatai
A záró csap E-nél a szorítóerő állítható. A záró csap P-nél szintén a szorítóerőt lehet állítani, ezen felül a gombafej nagyobb biztonságot nyújt. A záró csap V-nél nemcsak a magasság és a szorítóerő állítható, hanem multifunkcionális záró rendszerként különösen könnyen kezelhető.
vasalat vasalat

 
 
webpage


Oldaltérkép Főoldal | Árajánlat kérés | Szolgáltatások | Kapcsolat | Referenciák
Kovács Sándor| Copyright C 2010-2020 | Minden jog fenntartva


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0