webpage

FŐOLDAL
- ÁRAJÁNLAT KÉRÉS - SZOLGÁLTATÁSOK - ELÉRHETŐSÉGEINK - REFERENCIÁK
     
 

Termékek // Műszaki leírás

Termék leírás
Ablakok
Bejárati ajtók
Ajtópanelek, díszüvegek
Erkély ajtók
Redőnyök
Szúnyoghálók

VEKA 70mm 5 kamra
VEKA 76mm 6 kamra
VEKA 82mm 7 kamra
HORIZONT PS® penta plus

Általánosságban

Ablak fogalommagyarázó
Ablakformák, Szinek, Funkciók

Hőszigetelt Üveg
Vasalat
Párkány-Könyöklő
Télikertek
Szellőzés
ISO_9001
 

SzúnyoghálóFix szúnyogháló:
Egyszerű műanyag keretbe helyezett szúnyogháló, amelyben üvegszövet háló van. A háló a keret levétele nélkül is cserélhető, mert kivehető géderrel van rögzítve. A szúnyogháló felrakása nem teszi tönkre az ablakot, mert azokat nem fúrással hanem, egy speciális kapocs segítségével rögzítjük, amely az ablak gumija alá illeszkedik.

Mobil szúnyogháló:
A redőnyhöz hasonlóan működik a mobil szúnyogháló is. Igény szerint fel és le tudjuk engedni ez jelentős kényelmi szempont a fix szúnyoghálóhoz képest. Ha szeretnénk, felhúzzuk és ki tudunk nézni az ablakon vagy lehúzva véd a rovaroktól. Télre felhúzható így jelentősen növelhető az élettartalma. Hátránya, hogy a fix szúnyoghálóhoz képest ára nagyságrendekkel több.

Szúnyogháló ajtó:
Erkélyajtókra gyakorta van igény nyitható szúnyogháló készítésére, ezt a terméket alumínium keretből üvegszövet háló felhasználásával készítjük. A fix szúnyoghálóhoz hasonlóan könnyen és gyorsan cserélhető benne a gumi. A tökéletes záródást egy reteszes zár biztosítja, amely lehetővé teszi, hogy az ajtó nagy szélben sem csapódjon és tökéletes védelmet adjon a nem kívánt ízelt lábúak ellen. Ha hely hiányában ez a szerkezet nem alkalmazható úgy az ajtóra is kérhető mobil szúnyogháló, ami ablakra kerülő társaival ellentétben nem fel és le húzható, hanem oldalra.

 
 
webpage


Oldaltérkép Főoldal | Árajánlat kérés | Szolgáltatások | Kapcsolat | Referenciák
Kovács Sándor| Copyright C 2010-2020 | Minden jog fenntartva


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0