webpage

FŐOLDAL
- ÁRAJÁNLAT KÉRÉS - SZOLGÁLTATÁSOK - ELÉRHETŐSÉGEINK - REFERENCIÁK
     
 

Termékek // Műszaki leírás

Termék leírás
Ablakok
Bejárati ajtók
Ajtópanelek, díszüvegek
Erkély ajtók
Redőnyök
Szúnyoghálók

VEKA 70mm 5 kamra
VEKA 76mm 6 kamra
VEKA 82mm 7 kamra
HORIZONT PS® penta plus

Általánosságban

Ablak fogalommagyarázó
Ablakformák, Szinek, Funkciók

Hőszigetelt Üveg
Vasalat
Párkány-Könyöklő
Télikertek
Szellőzés
ISO_9001
 

Erkély ajtó


Egyszárnyú Nyíló - Bukó erkélyajtó
Egyfelé nyitható erkélyajtó, amely akár buktatható is pontosan, mint az ablakok. Felhasználási területe széles az új építésű családi házaktól a panellakásokig minden helyre javasoljuk. Fontos hogy 220 cm magasság fölött érdemes egy vízszintes osztót beépíteni az ajtóba. Kapható nyíló kialakításban, amelyben a bukó fokozat nincs benne így néhány ezer forintot tudunk spórolni. Speciális változata az átmenő kilincses erkélyajtó, amelynek ismérve, hogy kívül belül van rajta kilincs és kulccsal zárható. Előnye, hogy akár bejárati ajtóként is tudja használni viszont ára lényegesen drágább, mint egy sima erkélyajtónak.

Kétszárnyú erkélyajtó:
Kétszárnyú erkélyajtó szintén beszerezhető nyíló és nyíló - bukó kivitelben is. Itt is javasoljuk a 220 cm feletti magasságnál osztó beépítését. A termék akár csak az egyszárnyú társa kapható átmenőkilincses kialakításban is, sőt a megbotlás elkerülésére akár aluküszöbbel is kérheti, amely összesen csak 2 cm magas.

Toló - Bukó erkélyajtó:
Ki ne álmodott volna arról, hogy reggel mikor felkel, elhúzza a teraszajtót és kilép a napsütötte teraszra. Ezt az élményt adja meg Önnek ez a termék. Kialakítása csak 150 cm feletti szélességnél lehetséges, mert meg kell felezni a terméket egyik fele fix üvegfal, erre toljuk rá a másik toló rész. A toló részben bukó fokozat is van így, a praktikus szellőztetést is meg tudjuk oldani. Előnye az egyedi kialakítás, a praktikus működés. Hátránya, hogy lényegesen drágább, mint egy normál erkélyajtó és vasalata érzékeny a hirtelen bevágásokra. A termék kérhető 2 fele toló változatban is.

Harmónika ajtó:
Nagy felületek kiváltására javasoljuk, egy harmónika ajtó lakása ékköve lehet. Nyáron kinyitva össze tudja kapcsolni a lakást a természettel, mert kinyitva az egész felület egybe kinyílik. Tökéletes választás lehet éttermek számára ahol, nyáron a bel térből kerthelyiséget szeretnének csinálni.

 
 
webpage


Oldaltérkép Főoldal | Árajánlat kérés | Szolgáltatások | Kapcsolat | Referenciák
Kovács Sándor| Copyright C 2010-2020 | Minden jog fenntartva


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0