webpage

FŐOLDAL
- ÁRAJÁNLAT KÉRÉS - SZOLGÁLTATÁSOK - ELÉRHETŐSÉGEINK - REFERENCIÁK
     
 

Termékek // Műszaki leírás

Termék leírás
Ablakok
Bejárati ajtók
Ajtópanelek, díszüvegek
Erkély ajtók
Redőnyök
Szúnyoghálók

VEKA 70mm 5 kamra
VEKA 76mm 6 kamra
VEKA 82mm 7 kamra
HORIZONT PS® penta plus

Általánosságban

Ablak fogalommagyarázó
Ablakformák, Szinek, Funkciók

Hőszigetelt Üveg
Vasalat
Párkány-Könyöklő
Télikertek
Szellőzés
ISO_9001
 

Redőny


Normál redőny:
Hagyományos redőny, amelyben műanyag lécet, szinterezett tokot és műanyag tengelyt használunk. Költséghatékonysága miatt javasoljuk bérházi lakásokba. Természetesen a normál redőny funkciójában nem különbözik társaitól csak nagyságát tekintve korlátai vannak, mert bizonyos nagyság fölött már nem alkalmazható.

Gumilábas redőny:
Normál redőnyökkel ellentétben, itt a lefutó sínben már található egy kefe, ami meggátolja azt, hogy nagyobb szélnyomásnál a redőny nem kívánt hangokat adjon ki. Ennek a típusnak már csapágyazott a tengelye és ez által az élettartalma is hosszabb, mint egy egyszerűbb redőnyé. A nagyobb szerkezetek megoldásához kérető fémtengellyel is.

Vakolható tokos redőny:
Új építésű házaknál lehetőség van arra, hogy a redőnytokot eltüntessük a szemöldök falban. Ehhez nem kell mást tennie, mint az ablakok áthidalójának beépítésekor kihagyni egy redőnytok helyét. Így a tok a végleges falsíkkal egy síkban van és mivel polisztirol hőszigeteléssel ellátott így a házzal egybe vakolható és színezhető.

 
 
webpage


Oldaltérkép Főoldal | Árajánlat kérés | Szolgáltatások | Kapcsolat | Referenciák
Kovács Sándor| Copyright C 2010-2020 | Minden jog fenntartva


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0