webpage

FŐOLDAL
- ÁRAJÁNLAT KÉRÉS - SZOLGÁLTATÁSOK - ELÉRHETŐSÉGEINK - REFERENCIÁK
     
 

Termékek // Műszaki leírás

Termék leírás
Ablakok
Bejárati ajtók
Ajtópanelek, díszüvegek
Erkély ajtók
Redőnyök
Szúnyoghálók

VEKA 70mm 5 kamra
VEKA 76mm 6 kamra
VEKA 82mm 7 kamra
HORIZONT PS® penta plus

Általánosságban

Ablak fogalommagyarázó
Ablakformák, Szinek, Funkciók

Hőszigetelt Üveg
Vasalat
Párkány-Könyöklő
Télikertek
Szellőzés
ISO_9001
 

Bejárati ajtó


Egyszárnyú bejárati ajtó:
Egyszárnyú bejárati ajtó a legelterjedtebb hazánkban. Az ajtó nyílhat kifele vagy befele, de a döntésünk előtt jól gondoljuk meg, merre kívánjuk nyitni, mert a gyártás után nem fogunk tudni módosítani. Az ajtó fordítva sajnos nem beépíthetők. A bejárati ajtókon belül két nagy csoportot tudunk megkülönböztetni a díszpanelos és az egyszerű kialakításút. Az egyszerű bejárati ajtókat oda javasoljuk ahol a termék vizuális képe nem annyira fontos, mint a praktikus használat. Ez a típus szabadon variálható, lényegében egy üres bejárati ajtóból kiindulva osztók segítségével módosítjuk a termék képét illetve elhelyezünk benne üveg és műanyag felületeket az ügyfél igénye alapján. Az osztós ajtók előnye, hogy  lényegesen olcsóbbak, mint a díszpaneles ajtók. A díszpaneles ajtókról nehéz néhány mondatban át fogó képet adni. Cégünk több külföldi panel beszállító termékeit forgalmazza, amelyek segítségével nincs olyan vizuális kép, amit meg ne tudnánk valósítani, legyen az egy egyszerű fazon vagy egy díszes ólomüvegezett stílus. Katalógusainkban minden vásárlói réteg megtalálhatja az igényének megfelelő díszpanelt.

Kétszárnyú ajtó:
Szélesebb nyílások zárásának megvalósítására használhatunk kétszárnyú ajtót, amely döntően nem különbözik az egyszárnyú ajtótól csak kétfele nyílik. Ugyan úgy kérhető egyszerű vagy díszpaneles kialakításban is. Kétszárnyú ajtókat gyakorta kérnek tőlünk lépcsőházakba, itt természetesen más igények vannak, de termékeink  alkalmasak a nagy igénybevétel kezelésére. Természetesen ajtóinkat tudjuk gombos kilinccsel, elektromos zárral, olajfékkel szerelni.

Beltéri ajtó:
Bejárati ajtóhoz képest egy egyszerűsített termék. Az öt pontos biztonsági zárat egy pontos portálzárral váltjuk ki. Kapható egy és kétszárnyú kivitelben is. Felhasználási területnek javasoljuk ipari létesítményekben és irodákban ahol a munkafolyamat és az igénybevétel nem teszi lehetővé fa ajtó beépítését.

 
 
webpage


Oldaltérkép Főoldal | Árajánlat kérés | Szolgáltatások | Kapcsolat | Referenciák
Kovács Sándor| Copyright C 2010-2020 | Minden jog fenntartva


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0